SALE

Producten 1-12 van 150
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-12 van 150
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren

Showroommodellen outlet

Bij Woonoutlet Wijchen vindt u ruim assortiment showroommodellen. Dit zijn meubels die om verschillende redenen niet meer als nieuw verkocht kunnen worden. De outlet showroommodellen bestaan bijvoorbeeld uit meubels die in de winkel hebben gestaan of meubels die retour zijn gestuurd door klanten. Daarnaast worden sommige collecties vervangen door nieuwe collecties door de leverancier waardoor restanten niet meer in de winkel verkocht kunnen worden. De meubels zijn nog steeds van topkwaliteit alleen dan tegen een zeer scherpe prijs. U bespaart hierdoor direct op de inrichting van uw interieur.

Showroommodel bestellen

In onze showroom in Wijchen kunt u het ruime assortiment showroommodellen bekijken en proberen. Een deel van ons assortiment vindt u ook online op onze webshop. Heeft u een model gevonden die u graag zou willen hebben, dan kunt u dit product online reserveren of direct bestellen. Let wel op, want de verkoop van onze showroommodellen gaat erg snel. Het is daarom altijd verstandig om ook nog telefonisch contact op te nemen met de winkel. Natuurlijk proberen wij de webshop zo actueel mogelijk te houden.

Goedkope meubels

In de omgeving van Nijmegen en Wijchen is de Woonoutlet de plek voor de meest voordelige meubels. U ontvang soms tot wel 70% korting.