Corona update 

 

De ontwikelingen omtrent het COVID-19 virus gaan snel. Wij vinden het erg belangrijk om je op de hoogte te houden van hoe wij omgaan met deze situatie en wat dit voor onze winkel betekent en wellicht ook voor uw bestelling. Lees daarom deze blog met alle ontwikkelingen en maatregelen.

Dinsdag 13 oktober: mondkapjes

Wij hebben een aantal verscherpte maatregelen genomen zodat u veilig en vertrouwd bij ons kan komen winkelen.  Het is voor eenieder die zich door de winkel begeeft verplicht om een mondkapje te dragen. Wij houden 1,5 meter afstand, en vragen u dat ook te doen, in de winkel maar ook op de parkeerplaats. Wij vragen u met niet meer dan twee personen naar onze winkels te komen. Wij hebben een maximum aantal bezoekers per locatie en zullen er op toezien dat deze niet wordt overschreden. Daarnaast zorgen wij voor een goede hygiëne. Handen schudden na uw aankoop doen we normaal gesproken graag. Helaas blijven we dit voorlopig vermijden, maar wensen we u vriendelijk veel plezier met uw aankoop.

Donderdag 9 april: samen tegen corona

Onze winkels zijn gewoon open volgens normale openingstijden. Wel hebben wij een aantal verscherpte maatregelen genomen zodat u veilig en vertrouwd bij ons kan komen winkelen. Wij houden 1,5 meter afstand, en vragen u dat ook te doen, in de winkel maar ook op de parkeerplaats. Wij vragen u met niet meer dan twee personen naar onze winkels te komen. Wij hebben een maximum aantal bezoekers per locatie en zullen er op toezien dat deze niet wordt overschreden. Daarnaast zorgen wij voor een goede hygiëne. Handen schudden na uw aankoop doen we normaal gesproken graag. Helaas moeten we het nu doen met alleen de woorden " heel hartelijk bedankt voor uw aankoop!"

Met alle bovenstaande regels zorgen we er voor dat u bij ons veilig en vertrouwd kunt komen winkelen.

Dinsdag 17 maart:

Onze winkel is geopend volgens de normale openingstijden. Wel nemen wij extra maatregelen voor u en onze veiligheid. Zo volgen wij de richtlijnen van het RIVM en GGD nauwlettend op en treffen wij extra maatregelen voor u en onze medewerkers.

Deze maatregelen zijn:

  • Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het corona virus en worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.
  • Medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij wassen en ontsmetten regelmatig hun handen.
  • Wij geven voorkeur aan pinbetaling. Mocht u toch contact willen betalen vragen wij u om het geld neer te leggen en geen handcontact te maken. 
  • Onze verkoopmedewerkers beperken lichamelijk contact door geen hand te schudden en houden een gepaste afstand van 1,5 meter. 

Ook vragen wij onze klanten om gepaste afstand te bewaren van andere klanten en extra alert te zijn op persoonlijke hygiëne. Hier vragen wij iedereen om de richtlijnen van het RIVM en GGD op te volgen. Wij vragen je thuis te blijven indien je symptomen van het virus vertoond, zoals verkoudheid, koorts of keelpijn.

Onze leveringen van bestellingen gaan door zoals is gepland. Onze bezorgers zorgen ervoor dat je bestelling snel en netjes thuis wordt afgeleverd, zoals u dat van Woonoutlet Wijchen gewend bent. Wel hanteren wij hier ook de maatregelen die zijn opgegeven. Zo proberen we zo min mogelijk menselijk contact te maken en houden we 1,5 meter afstand mocht er in huis iets afgeleverd en/of gemonteerd moeten worden. 

Wilt u liever het huis niet wilt verlaten kunt u onze gehele collectie online terug vinden. Wilt u advies over een product? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan via de mail info@woonoutletwijchen.nl of telefoonnummer:024 870 0177