Bezorging

De bezorging van uw bestelling

Afhalen of laten bezorgen

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling bij u thuis te laten bezorgen. Wij bezorgen namelijk door geheel Nederland. Ook is het mogelijk om uw bestelling af te halen bij één van onze vestigingen. U ontvangt dan bericht over wanneer uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

Onze orderadminitratie zal tijdens het maken van een bezorgafspraak uw gezondheidssituatie bij u thuis checken
• Geef de bezorger extra veel ruimte tijdens de bezorging (minimaal 3 meter);
• Onze bezorgers bellen u vlak voor het moment van bezorging om de gezondheidssituatie bij je thuis nogmaals te checken;
• We treffen extra hygiënische maatregelen voor onze bezorgers;
• Betalen is alleen per PIN mogelijk, we nemen geen contant geld aan;
• Onze collega's dragen bij levering van de meubels een mondkapje
• We ontsmetten na elke pinbetaling de pinautomaat;
• Gebruik uw eigen pen bij het aftekenen van de afleverbon.

Bestelling laten bezorgen

Woonboulevard Wijchen beschikt over een eigen bezorgdienst. Bij grote producten zal over het algemeen de bestelling bezorgd worden door onze bezorgdienst. Na het bestellen wordt u gebeld voor een bezorgafspraak.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten kunnen worden opgebouwd, mits hiervoor een afspraak is gemaakt. Op onze website kunt u zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.

Moeten de bestelde meubelen naar een etage worden gebracht? Neem dan contact op met onze order administratie tel: 024-6450070. Voor het leveren van artikelen op de begane grond worden er geen extra kosten gerekend. Bij levering op een eerste etage of hoger worden extra kosten gerekend. Hierbij zal er vooraf overleg plaatsvinden met onze verkopers.

Levertijd

Wanneer een product uit voorraad leverbaar is, wordt ernaar gestreefd om dit product binnen 3 weken te leveren. Dit is afhankelijk van de route die onze bezorgdienst rijdt. Indien een product een andere levertijd heeft, vindt u deze levertijd op de productpagina.

Bezorgkosten

De bezorgkosten voor het product dat u besteld kunnen wisselen, dit verschilt namelijk per winkel. Bij het product dat u wilt bestellen kunt u zien wat de bezorgkosten zijn.

Vragen

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar info@woonboulevardwijchen.nl of neem contact op met de klantenservice via 024 – 649 1149. We helpen u graag met iedere vraag en hopen dat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.